[Etiòpia en positiu] Taller de cuina etíop: una experiència deliciosa

Dissabte 16 de novembre al matí vam inaugurar el curs de tallers de cuina etíop en família que organitza AFNE. Amb la Fatuma i la Weinishet vam fer injera i salses de verdures; tothom –grans i petits– vam ajudar a preparar els ingredients, a cuinar-los i a menjar-los al final de tot.

Ens vam trobar unes 15 persones i les dues cuineres-professores. Ens ho van explicar tot molt bé; vam aprendre algunes paraules en amhàric i vam compartir el dinar en un ambient agradable i distès. I ens en vam poder emportar fins i tot a casa!

Quan vam preguntar qui repetiria, la resposta va ser unànim: TOTHOM! Així que us esperem al proper taller que serà de cerimònia del cafè i de pa etíop el 14 de desembre.

Moltes gràcies a totes les persones que hi vàreu assistir i també a les cuineres que van ser molt amables i pacients.

Us deixem les imatges del matí gastronòmic.

Taller de cuina etíop en família