A totes les famílies que han adoptat els seus fills i filles a Etiòpia

En els darrers anys, la nostra associació (AFNE) ha anat rebent queixes sobre l’actual sistema de seguiments postadoptius, sobre els problemes que genera en els nens i nenes, sobre la periodicitat amb què cal fer-los, sobre el cost que comporta el model actual, i també sobre les amenaces i sancions, totalment improcedents, que han rebut les famílies que s’hi han manifestat en contra o no han pogut assumir-ne el cost.

Hem fet una Carta adreçada a l’ICAA, semblant a la que hem fet arribar al govern etíop, amb algunes consideracions i propostes sobre els seguiments anuals obligatoris.

En l’esmentada Carta hem intentat resumir els problemes detectats i plantejar-hi solucions o proposar alternatives que facin d’aquests informes quelcom més útil, menys molest per als menors i menys costós per a tothom.

Ara cal que aquestes propostes comptin amb el màxim suport per tal d’aconseguir que siguin preses en consideració i aplicades al més aviat possible.

Per aquest motiu, us demanem que llegiu la Carta i, si hi esteu d’acord, hi doneu suport emplenant el formulari amb les vostres dades i que ens el feu arribar a AFNE.

Us agrairem també que en feu la difusió que cregueu oportuna.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La Junta d’AFNE

Per signar, omple el formulari o envia’ns el document signat (el pots descarregar en pdf aquí) al nostre correu electrònic: gestio@afne.org.

[contact-form-7 id=”2897″ title=”Formulari de contacte 1″]