Voluntàries d’AFNE a Muketuri

Laura i Gaya són les noves voluntàries d’AFNE al centre de Muketuri, van arribar allà fa unes setmanes i durant els pròxims mesos ens compartiran les seves experiències en el centre. 

Primeres impressions


Fa aproximadament dues setmanes que hem arribat a Etiòpia i encara tenim la sensació de no haver aterrat del tot.
Muketuri ens ha rebut amb els braços oberts, ens han fet sentir com a casa des de el primer moment; Lourdes , Sarai, Luz Maria i la resta de les missioneres que treballen en el projecte materno-infantil, els propis etíops, els amics que ens hem trobat per el camí, els paisatges…

Durant els darrers dies hem estat organitzant les feines per a poder treballar en equip i així fer-ho d’una manera més productiva.
La meva companya de feina es diu Lídia, és kenyana, totes dues treballem a l’aula d’infants amb necessitats especials. Les feines que hem desenvolupat fins ara ha sigut mantenir i buscar alternatives per a que el material vigent es mantingui i no es faci malbé. Actualment el centre ha comprat un tricicle per a anar a buscar els nens d’aquesta aula cada matí ja que l’accés a l’escola per aquest nens sovint es feia difícil a peu o amb el carro que abans es movien. Lidia i jo, ens hem encarregat de folrar els seients amb roba plàstica per a que no es facin malbé.

Com son les primeres setmanes encara estem organitzant les coses que hem de fer, hi ha molta feina i el mes difícil es saber per on començar.

Ens agradaria compartir amb vosaltres una imatge d’un collage que hem realitzat amb dues nenes que viuen a prop de casa, Lina i Gonji. Que des de la seva mirada ens han ensenyat una mica més sobre aquest nou lloc que ens acull.

Fins aviat,

Laura i Gaya