Fi de curs 2011-2012

Benvolguts socis i sòcies,

Com ja us vàrem informar en el balanç del primer semestre de l’any, el curs va acabar a Muketuri, igual que aquí, el 22 de juny. El dia 24 es va celebrar la festa de fi de curs a la qual van assistir els 270 alumnes del Centre (que van cantar i ballar), els seus pares i mares i tot el personal del Centre que ha fet possible l’èxit d’aquest curs escolar.

Van ser 45 els nens i nenes que van acabar preescolar i l’any que ve passaran a primària, deixant així lloc per a nous alumnes.

Encara que el curs escolar ha acabat, el Centre no tancarà les seves portes durant el mes de juliol sinó que s’impartiran cursos d’estiu per a tots els nens i nenes que hi vulguin assistir.

A més, durant les últimes setmanes es van repartir arbres pomers a totes les dones que van finalitzar el curs d’agricultura en els últims mesos. Se’n van repartir sis per família i a més es va fer seguiment a aquelles famílies que havien rebut aquesta aportació en anys previs.

Visitant les cases va sorprendre gratament saber que moltes d’aquestes famílies van sol•licitar noves llavors per continuar plantant en els seus horts durant aquesta temporada. Cal esmentar que aquestes llavors se’ls regalen en finalitzar el curs d’agricultura però que posteriorment les han de comprar a preu de cost.

I finalment, abans de tancar aquest butlletí de breus notícies, ens complau anunciar-vos que la nova aula per a infants amb necessitats especials ha estat acabada. Bé, encara queden alguns detalls per equipar-la i decorar-la, però confiem que l’afluència de voluntaris i voluntàries dels propers mesos ens permetrà deixar l’aula plena de colors i equipada per al pròxim curs escolar.

Moltes gràcies pel vostre suport.