QUI SOM

AFNE és l’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia.

Té per finalitat donar suport a les famílies adoptants en tots els aspectes relacionats amb la postadopció i donar també suport a projectes de cooperació a Etiòpia orientats a la infància per tal de millorar les seves condicions de vida.

Va ser fundada en una reunió celebrada a Barcelona el dia 19 de setembre de 2003 per part d’un grup de famílies adoptants en aquest país africà. Està inscrita en el Registre d’Entitats de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 28861-secció 1a.

AFNE és una associació declarada d’utilitat pública segons resolució de la Generalitat de Catalunya publicada en el DOGC (núm. 5511) en data 23 de novembre de 2009.

AFNE és una Organització No Governamental de desenvolupament (ONG), degudament inscrita en el Registre de l’Agència Catalana de Cooperació (ACCD) amb el número 307.

Actualment, la Junta Directiva la formen:
Josep Armadàs, president;
Anna Canals, secretària;
Haile Fàbrega Martin, tresorer;
i els vocals, Teresa Pont Viñolas, Ricard Domingo Clarós, Enric Mor Pera, Oriol Gonzàlez Tura, Cristina Pou Matarranz  i Teresa Berni Márquez.

AFNE es dirigeix a totes aquelles persones interessades en la infància etíop i les seves mancances, així com a aquelles famílies adoptants.
És intenció d’AFNE no donar per acabada la relació amb Etiòpia un cop tenim aquí els nostres fills i filles, sinó que som conscients que l’origen d’una persona forma part essencial de la seva identitat. D’altra banda, cal mantenir viva la preocupació pels infants en el país mateix. Conscients de la situació extrema que s’hi viu, col·laborem amb projectes de cooperació a Etiòpia en l’assoliment d’un cert nivell de benestar per a la població infantil mancada d’un entorn familiar que en permeti un normal desenvolupament, intentant assegurar-los el futur. Es tracta d’un gra de sorra, la nostra petita aportació, per construir un món millor, fent possible una existència més feliç als infants.

Descarrega els estatuts de l’AFNE en format pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>